Az baj, ha nem fürdök minden nap?
Osztálykirándulásokon mindenkinek olyan természetes hogy este/reggel zuhanyozzon.Én heti kétszer szoktam fürdeni, de zuhanyozni nem nagyon, csak ha koszos vagy izzadt vagyok(főleg nyáron), de ilyen nálam nem sűrűn van.Meg alapból nem bírom a vizet, még a fürdés nem is annyira rossz, de a zuhanyzást utálom, fogalmam sincs hogy miért.
Nem mondtam senkinek hogy én nem szoktam minden nap zuhanyozni, mert nem akartam hogy furcsán nézzenek rám, hiszen volt már hogy egy gyerek az osztályból így járt, mindenkinek leesett az álla, hogy "úristen te nem fürdesz minden nap".Ezek után nem mertem én is elmondani.
Miért baj az? Ha nem vagyok koszos/izzadt, minek fogyasszam a vizet minden nap?
Pár éve egy oszrálykirándulás után annyira megtetszett, hogy minden este nekiálltam zuhanyozni, az elején a szüleim nem szóltak, aztán megkaptam hogy "minek fogyasztom a vizet minden nap".Egyébként pár hét után nagyon ráuntam, és abba is hagytam. Nálunk soha senki nem fürdött naponta, így nőttem fel.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!