Ez vajon sima fű volt, vagy esetleg bio? 16/F
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónappal ezelőtt átmentünk páran egy haveromhoz, és ő hozott 1 gramm füvet, amit állítása szerint 2500-ért vett a dílerétől, aki a kertjében termeszti. Éreztem már fűszagot korábban, és ennek olyan szaga volt (de azelőtt még nem téptem soha). Behívott egy greenpeacere, kb. 0.25t tett bele, nagyon levegős volt. 3-aztunk, mélyre tüdőztem, lenn tartottam 10 mp-ig. Nagyon jó íze volt, viszont pont kikaptam egy rohadt nagy csomót, mert nem volt rendesen felőrölve. Nagyon durván köhögtem tőle, kb. 5 percig, aztán fokozatosan enyhült. Beültünk a kanapéra, elkezdtünk mesefilmeket nézni. Egy 10 percig semmit nem éreztem, aztán így elkezdtem nevetni a semmin. A következő kb. fél óra kimaradt, a többiek azt mondták nagyon nagy pupillám volt, és azt mondtam, hogy álmodok. Olyan érzésem volt közben, mint reggel, mikor tudom, hogy álmodok, de már kezdek felébredni..de folyamatosan..és nem tudtam kijönni ebből az érzésből..és mintha a kanapéhoz lettem volna szögezve. Mikor felálltam, nagyon durva deja vu érzésem volt. De mindenre. Mintha egy játék szereplője lettem volna..éreztem egy plusz szintet köztem és a világ között, mintha nem teljesen én irányítottam volna. Felemeltem a kezem, és éreztem, hogy ezt akartam csinálni..És mindezek közben iszonyt durván szédültem..nem tudtam menni anélkül, hogy belemenjek valamibe. Elmentem arcot mosni, de semmit nem segített, lepergett az arcomról a víz. Nagyon ki voltam száradva, mintha homok lenne a számon, a gyomrom nagyon üresnek éreztem, pedig 1 egész pizzát megettem előtte. Pánikba estem és elkezdtem enni és inni, de mintha be se vittem volna semmit..nagyon megijedtem..lefeküdtem az egyik ágyra egy másik külön szobába..nyitva volt a szemem és mégis láttam dolgokat magam előtt..lepörgött előttem az egész életem, és adalékként képek is bevillantak azokból a mesefilmekből..szóval az életem és a mesefilm keveredtek bennem..nyitott és csukott szemmel is tisztán láttam ezeket..az életem történetének a végén azt láttam, hogy lelövöm magam..mikor elsült a pisztoly, eltűntek a látomások és elkezdtem remegni...nagyon..féltem attól hogy ez tényleg megtörtént..akaratlanul beképzeltem magam elé a szüleimet hogy siránkoznak hogy ilyen fiút neveltek aki még azt se tudja megállni, hogy ne próbálja ki a füvet..az volt előttem, hogy az újságok cikkeket írnak a gyerekről, aki belehalt a füvezésbe..végigremegtem így egy ilyen fél órát, aztán hirtelen kitisztultam..kisétáltam, elszívtam egy cigit aztán mentem aludni. Reggel felébredtem és olyan volt, mintha az egészet csak álmodtam volna, de mondták a haverok, hogy ez tényleg megtörtént, és hogy ők 2szer annyi cucctól csak röhögtek meg szivárványt flesseltek. Mai napig vannak kételyeim, hogy egyáltalán ez a valós világ, vagy az volt, amiben betépve voltam, és most éppen alszom a párhuzamos világban, amikor itt alszom, akkor pedig ott élem az életem..sok alapvető dologban keresem az alapanyagot, az elkészítés módját..ha meglátok egy pólót, egyből az ugrik be, hogy ezt vajon hogy készítik..nemtudom mi van velem, de hála istennek ez fokozatosan enyhül..megőrültem volna?2016. jún. 24. 20:37
1/2 Molyember válasza:
És ezt hívják könnyűdrognak. :) Simán lehet, hogy igazi fű volt, ennél komolyabb pánikrohamot is okozhat, de még mindig inkább ez, mint a "bio", meg "herbál", amik kb. olyan szinten vannak, mint húsz éve a hígító. Komoly, pszichedelikus kábítószer, téged éppen rossz passzban kapott el, ez van. Beszélgess róla valakivel, aztán lassan tisztulnak majd a gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!