Le tudnátok írni milyen volt a legrosszabb fájdalom amit valaha éreztetek? (a szituációt is esetleg, meg magát az érzést részletesen. )
Szivmutet utani het.Egy hetig konkretan azt ereztem hogy szet szakad a mellkasom.
15/f
Egyszer begyulladt a bal alsó ötös fogam, de elég durván, egy nap alatt szép nagyra duzzadt az arcom, fájt is rendesen. A fogorvosom másnap érzéstelenítés mellett felvágta az ínyem szikével és kinyomkodta a gennyes váladékot. Ez eddig semmi nem volt, még jól is esett a nyomás érzés megszűnése. Beletett egy kis gumicsíkot félbehajtva a sebbe, hogy ne záródjon be, tudjon tovább ürülni. Másnap, szombaton visszamentem hozzá kontrollra a felnőtt szájsebészet ügyeletre, mert ott ügyelt. Megnézte, rendben volt, de a gumicsíkot ki akarta cserélni, ez annyi, hogy egy csipesszel kirántja a régit és szintén csipesszel megfog egy másikat és beletolja a sebbe, mittudomén, gondolom egy fél centi mélyen.
Most jön a jó rész :)
Azt mondta, hogy ez egy pillanat csak, most ezért nem adna érzéstelenítőt, mert akkor ugye várni is kell és elég sokan vannak kinn, nem fog az annyira fájni. Amúgy nagyon kedves és figyelmes a doktornő, de ebben tévedett :) Tényleg pár másodperc volt az egész, de valami egészen elképesztően hihetetlen módon fájdalmas volt. Majdnem elájultam (korábban még soha), alig kaptam levegőt, szédültem, káprázott a szemem, elsötétült a kép és kiszállt belőlem minden erő, vagy egy perc volt, mire egyáltalán meg bírtam szólalni, annyit mondtam, hogy akkor én még ülnék itt kicsit :)
Eltört az alkarom úgy, hogy felfele görbült az egész karom. A balesetin kiegyenesítették ambulánsan normális fájdalomcsillapítás/érzéstelenítés nélkül.
Férfi létemre zokogtam és elhánytam magam, annyira fájt. :S
Nekem a vesekő okozta görcsölés.
A szülés jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!