Most vettem észre a hajamban, majdnem elájultam. Lehet unokaöcséimtől szedtem össze. Vagy kutyáról átjön emberre?
Reggel, ahogy nyit a gyógyszertár vennem kéne valamit.
2010. ápr. 12. 20:54
1/9 anonim válasza:
A múltkor az ismerősömnek is tele volt tetűvel a haja.Elszaladt a gyógyszertárba,kapott rá valamilyen sampont és már egyetlen mosással el is tűntek a "betolakodók".Könnyű megfertőződni.Elég,ha pl.a buszon hozzáér valamihez a hajad(pl.az ülésen is lehetnek).Az ecetes fésű szedi le a serkéket.A gyógyszertárban segítenek,hogy mit vegyél.Sok sikert!
2010. ápr. 12. 21:43
2/9 anonim válasza:
Szia! Először is részvétem, hogy elkaptad és ez most nem vicc nagyon nehéz lesz tőle megszabadulni nekem is volt már! Először is vegyél Nix-et vagy Nitifort mindkettő jó, de a NIX drágább ha megmosod vele a hajad kijön a tetű, de ha van tetűd akkor már serkéd is van és az a legrosszabb neki kell állni és minden egyes hajszálról le kell húzni! Tudod nekem hátam közepéig ért a hajam le kellett emiatt vágni plusz anyuék hiába szedték minden nap a hajamról mégis 1 hónapig szenvedtünk vele mire már egy se lett! Egyébként úgy kaptam el, h nálunk járvány volt a suliban szinte mindenkinek volt, de ennek már jó 8 éve!
2010. ápr. 13. 05:38
3/9 anonim válasza:
Hát, túlestem rajta - úgy tűnik tökéletesen kiirt mindent.
2010. ápr. 21. 21:49
4/9 anonim válasza:
Igen, elég jó a Paranit. Minden esetre ne felejtsd el 1 hét múlva újra lekezelni: azzal pusztul a maradék.
Egyébként nem kell szégyelni, a lányomnak is volt sajnos.
2010. máj. 18. 21:33
5/9 anonim válasza:
A PAranit nálunk is sztár: a munkahelyemen ezt nyomatjuk a gyerekekre. Az ára tényező sajnos, de ha egy kezelés árára lebontjuk, akkor nem drága és biztosan hat. Az a baj a Nix/Nittifor/Pedex szentháromsággal, hogy a tetvek (értsd: a rovarok) hozzászoknak és akkor még az sem pusztul el, ami ki van kelve. További szempont, hogy a rovarirtószer nem feltétlenül olyasmi, amit a gyerekekre kensz, bár ez inkább csak olyan kellemetlen érzés - kétlem, hogy ne lennének tesztelve.
A Paranitben nincs rovarirtó, hanem egyszerűen megfolytja a rovarokat.
2010. jún. 12. 11:03
6/9 anonim válasza:
A Paranit sokkal barátibb, mint a rovarirtós bűzbombák, bár az ára elsőre kicsit húzósabb. De a jobb adagóló behozza. A fésű pedig aranyat ér. (Egy fakezű apuka)
2010. aug. 22. 11:36
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!!
2010. aug. 22. 11:39
8/9 anonim válasza:
Jó nagyon, van neki megelőzésre használható válozata is, kellemes illata van.
2010. szept. 19. 13:27
9/9 andrea002 válasza:
Paranit Spray tetűírtó le szedi a serkéket is??? mert sajnos a hugom elkapta és nem győzzük le szedni a hosszú hajáról
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!