Miert csuklok ma mar masodszor?
Imádom ezeket a megalapozatlan módszereket, de képzeld: ha nem csinál semmit, akkor is el fog múlni egy idő után! Tök érdekes. És még hülyét sem kell csináljon magából.
Amúgy ha tenni akarsz azért, hogy elmúljon akkor fogjál meg 10 tojást és keress 10 taxit. Minden taxi bal első lámpájának dobj neki tiszta erődből egy tojást es majd idővel elmúlik a csuklás.
3 Te teljesen hülye vagy? Nagyjából mindenki ismeri a fent említett két módszert. Leginkább csak azért írtam le, hátha a kérdező nem ismeri. Beváltak, hatásosak. Járkál máshova kötekedni! Szánalmas, hogy még egy sima csuklást sem tudsz elmulasztani (vagy legalább ismerni rá néhány praktikát) és idejársz okoskodni.
Nekem egyébként sok esetben csak ezektől múlt el, pedig volt, hogy fél órát is kivártam, csak addigra már konkrétan fájt, érdekes módon ahogy elkezdtem tenni ellene valamit, pár perc alatt megszűnt a csuklásom.
A csuklás a rekeszizom görcse. A simaizomszöveteket (mint pl. a rekeszizom) ellazíthatod, ha növeled a szervezetedben a CO2 szintet.
Tehát kilégzés után ne vegyél azonnal levegőt, várj, amíg azt nem érzed, hogy szükséged van az oxigénre, és akkor is kevesebbet lélegezz be, mint ami jól esne - azaz ne sóhajts jó mélyet. Majd kifújás, megint nem veszel azonnal levegőt, és így tovább. Néhányszor elvégezve elmúlik a csuklás.
Ezen az elven alapszik a tényleg régről ismert "tartsd vissza a levegőt módszer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!