Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyenkor hogy szokás?

Ilyenkor hogy szokás?

Figyelt kérdés

1. Egy orvosi rendelőben (vagy akár máshol), ahol sorszámot kell húzni, kihúzom mondjuk a 19-es sorszámot, és csak az első beteg ment be. Elmegyek közben valamit elintézni máshol, de mire visszaérek a rendelőbe, már a 21-es sorszámú beteg van bent. Ilyenkor bemehetek utána, vagy újból kell sorszámot húznom?

2. Ha olyan rendelőben vagyok, ahol nincs sorszám, akkor mi a helyzet? Ha sokan vannak, és elmegyek valamit intézni, és mire visszaérek, bement már az, aki után eredetileg én következtem volna, sőt, még aki én utánam jött, az is, akkor újra ki kell várnom a soromat?

2016. jún. 14. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmégy, akkor megszünik a sorban állás.

Az elsö esetben hívták a 19-es, de mivel nem jelentkezett, ezért továbbmentek - azaz a sorszám már nem érvényes.

A második esetben meg miért hinné el bárki is, hogy már ott voltál?

Ez ugyanaz, mintha egy üzletben sorbaállás vana pézntárnál, és te visszamégy még valamiért, akkor az utánad következök nem hagyják meg a helyedet.

Ha orvoshoz akarsz menni, akkor közben ne akarj mást intézni, hanem várd ki a sorodat, ahogy a többi beteg is.

2016. jún. 14. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Jogos. De ha mondjuk visszaérek, amíg mondjuk a 18-es van bent, és utána én bemegyek, az még okés, vagy ciki?
2016. jún. 14. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Az teljesen jo a sorszámos változatban
2016. jún. 14. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
A sorszámos esetben igen, mert ott a szám szerint hívják be a beteget, de anélkül nem várhatod el, hogy a késöbb jöttek beengedjenek maguk elött.
2016. jún. 14. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha a sorszám nélküli változatban visszaérnék még addig, amíg az eredetileg előttem következő még nem ment be? Akkor bemehetek utána, vagy az is ciki?
2016. szept. 9. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy sorban állsz vagy nem, ha elmész máshova, akkor nem sorban állsz, ez ennyire egyszerű.
2016. szept. 9. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!