Ma tarkón ütöttek labdával mit tegyek? Lesz valami bajom tőle?
Lehet bajod igen. Amit tehetsz, hogy ne súlyosbítsd és hamarabb túl legyél rajta: kapcsold ki a TV-t, számítógépet, ne olvass, ne hallgass zenét. Feküdj le pihenni, ne menj napra, ne utazz kocsiban. Ezt tartsd be 2-3 napig és nem lesz gond.
Ha megoldható akkor suliba se menj és ne sportolj.
Azért írom le ezt mind, mert ha kórházba mennél, ott is ezt mondanák, de legalább nem kell a fájós fejeddel még órákat várnod, míg megvizsgálnak.
Viszont ha hányni kezdenél akkor menj el orvoshoz.
Lehet egy enyhe agyrázkódás. Egyszer leestem a lóról és nekem is hányingerem volt aznap és csak fekve bírtam lenni.
Másnapra kutya bajom nem volt, de ha neked nem javul, hanem rosszabb lesz holnapra, akkor menj orvoshoz. Amúgy tényleg fölösleges kínozni magad a sorban állással, többet segít ha pihensz ma.
nekem már eltelt 6-7 óra és még mindig ugyan ugy erzem magam.
Sajnalak teged is.De az a fő hogy aztan minden rendben volt veled.
Igen, még mindig ugyanúgy érzed magad, mert még mindig a számítógép előtt ülsz.
Nem is fog elmúlni holnapra, de ha így folytatod akkor jövőhét végére sem. Van egy betegség, úgynevezett post commotios szindróma, ami úgy alakul ki, hogy az enyhe agyrázkódást nem pihened ki. Enyhébb következménye a hetekig tartó fejfájás, komolyabb következménye az életed végégig tartó fejfájás. Te most pont erre gyúrsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!