Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy székeléskor...

Normális, hogy székeléskor meg kell nyomnom, hogy kijöjjön a széklet?

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy ideírom, nem tudtam, hova írjam. Egyszer anális szexeltem (erőszakkal, félrészegen..) Attól lehet? Vagy másnak is ilyen? Normális, hogy magától, nem tudok, csak ha odanyúlok, és megnyomom a hüvely, és közte lévő részt, hogy kijöjjön? Légyszives komolyan válaszoljatok..
2016. jún. 11. 00:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Banant inkabb ne, mert az hasfogo hatasu!
2016. jún. 11. 10:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy hetes kúrát útifűmaghéjjal, kicsit segített, de csak addig amíg szedtem. Próbálok több zöldséget, gyümölcsöt enni. Húsokhoz mindig azt eszem. Főzelékeket annyira nem szeretem. Amúgy nem olyan vészes, csak érzem, hogy van.. Kéne még, és középtájékon van, és nem akar kijönni, csak ha megnyomom, de inkább nem nyomkodom, mert undi... Köszi az üzeneteket, de nem válaszolok, inkább itt írjatok légyszives. Írhatsz étrendet is, üzenetíró. Bár sejtem min kell változtatni. Köszönöm a válaszokat. Szerintem sem a szextől lehet. Lehet másnak is ilyen. Szerintem a sok csoki, édesség kakaó.. Mert sokszor nem vetem meg.
2016. jún. 12. 15:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Gondolom több rost kéne. De annyi rostot nem is lehet enni. Eszek teljes kiőrlésű kenyeret. Sajtok, húsok, zöldségek, tojás... Ha rám jön az édesség iránt a vágy, akkor müzlit, joghurtokat, is sokat eszek, szóval normálisnak kéne lennie.. Nem tudom. Lehet, hogy keveset eszek, és azért.
2016. jún. 12. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!