Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan nőhetnék magasabbra?

Hogyan nőhetnék magasabbra?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy valahogy nem tudnék-e változtatni a magasságomon..Szeretnék pár cm-t nőni...Létezik-e erre mód, mondjuk valami nyújtó torna segítségével...!!?
2010. ápr. 12. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi idős vagy. De szerintem ezt nem lehet befolyásolni. Annyit tudok csak, hogy nekem volt egy osztálytársam, lány, aki 2 méter magas volt és állítólag azért, mert az anyukája propoliszos mézzel etette állandóan. Lehet, hogy kamu és amúgy is ilyen magas lett volna. Ugyanebbe az iskolába járt egy srác, ő meg nagyon alacsony volt és állítólag azért, mert dohányzott. A növekedési hormonokat befolyásolja a dohányzás, ezzel magyarázták. De szerintem legálisan nyújtás nem létezik, tönkretenné minden ízületedet.
2010. ápr. 12. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos nem.

Esetleg segíthet, ha megfelelő a testtartásod. Húzd ki magad és vegyél fel pár cm magas sarkú cipőt.

(Ha fiú vagy, akkor se keseredj el. Ma már egy egész sor ilyen férficipőt lehet kapni. Más sem nőtt az égig. :) )

2010. ápr. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!