Voltam vérvételen. Pár szám magasabb vagy alacsonyabb a kelleténél, nagy baj ez?
Munkába álláshoz kell.
A bal oldali szám,ami nekem van,a jobb oldali szám a normál érték.
Bilirubin
20,0 umol/L <18,8
GPT
53 U/L. 10-41
Neutr. gran.
44,60% 50,00-70,00
Lymphocyta
42,40% 20,00-40,00
Monocyta
8,60%. 2,00-8,00
RDW
11,4%CV. 11,6-14,8
MPV
7,4fL. 8,0-10,0
Ez a pár van ami alacsonyabb vagy magasabb a normál értékhez képest.
Jövő héten megyek az üzemorvoshoz,de nem bírok addig várni.
Nagyon rosszak az értékek?
Teljesen biztos vagyok benne, hogy 38%-os nem orvostanhallgató, orbitális hülyeségeket írt, gondolom, google segítségével.:-) Mint írtam, ezek nem kiugró eltérések.
3-as, aki történetesen valóban orvos:-)
Kedves 38%-os válaszoló!
Szerintem ez alatt a kérdés alatt eddig 2 ember tudott válaszolni normálisan, te meg csak játszod a nagyokost... Én ápoló vagyok, és ha történetesen tényleg orvostanhallgató lennél, nem beszélnél így az ápolókról! De ezzel a hozzáállással ne is legyél orvos, mert nagyon hamar az utcán találod magadat. Kétlem, hogy orvostanhallgató lennél, pláne nem ötödéves, hisz mint ahogy írtad, 22 éves vagy, magyarán 17évesen kellett volna kezdened az egyetemet (ami törvényileg lehetetlen). Úgyhogy szerintem most állítsd le magadat, és fogadd el, hogy most már 3 ember is hülyének tart (nem szégyen az). Viszont ne becsüld alá az egészségügyi szakdolgozókat, mert ha ők nem lennének, akkor az orvosok sem tudnának úgy dolgozni!
Egy diplomás ápoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!