Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Becsípődött a nyakam, tipp?

Becsípődött a nyakam, tipp?

Figyelt kérdés
eddig borogattam forró törölközővel 2 féle izomlazitó krém és 1 gyulladáscsökkentő erős gyógyszer felét szedtem be.De egyiksem használt talán a forró víztől jobban tudtam mozgatni de annyira nem.
2016. jún. 8. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ami veszélytelen, és nem lehet elrontani: lefekszel hanyatt ágyra vagy földre, valaki leül mögéd, és az álladnál és a füled alatt-mögött fogva a koponyádat, elkezdi húzni a fejedet, szigorúan elfelé a törzstől, semerre nem csavargatva vagy elhúzva. Kb fél-egy percig húzza. Ha a talpát ráteszi a válladra, nagyobb erőt fog tudni kifejteni. Csak fájdalomhatáron belül maradva! Ha tényleg mellékízületi becsípődés, ez segíteni fog. Ha esetleg sérv, akkor nem fogja meggyógyítani, de akkor is jót tesz, és ártani biztos nem fog. (Fájdalomhatáron belül maradva! De elvileg a legerősebb húzás is jóleső érzést fog okozni.)

A nyaki csigolyák helyretevése hozzá nem értés esetén balesetveszélyes, azt nem tudom távolról leírni.

(egy csontkovács)

2016. jún. 8. 21:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Kifogom próbálni
2016. jún. 8. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!