Mennyi idő alatt száradhatok ki?
Nem vagyok éhes.12 éves vagyok.De ez nem szamit most.Nincs se étvágyam es szomjas sem vagyok.Mennyi idő alatt szaradok ki?Ha bevinnenek a kórházba Debrecenbe ott kb. mennyi ideig tartanának bennt?
Hulye válaszokat NEM kérek.!!! :)
Szia, ez egy nagyobb jó kérdés én is 12 éves vagyok te ebben a melegben én simán kibírok 10 órát ivás nélkül, aztán hazaérek iszok.
Szerintem ebben a melegben 2 vagy három nap nem evés nem ivás kell és összeesel, bevisznek a kórházban és tükrözik a gyomrod, így pár hetet bent kell mane maradnod.Ha meg teljesen legyengülsz akkor többig, lehet hazaküldenek de max megmondják anyádéknál hogy 2 hétig figyeljen téged maradj otthon és pihen.
Szia, ez egy nagyon jó kérdés én is 12 éves vagyok te ebben a melegben én simán kibírok 10 órát ivás nélkül, aztán hazaérek iszok.
Szerintem ebben a melegben 2 vagy három nap nem evés nem ivás kell és összeesel, bevisznek a kórházban és tükrözik a gyomrod, így pár hetet bent kell majd maradnod.Ha meg teljesen legyengülsz akkor többig, lehet hazaküldenek de max megmondják anyádéknál hogy 2 hétig figyeljen téged maradj otthon és pihen.
Nem kérek oktatásokat jó!?
Csak NORMÁLIS válaszokat kérnék,nem pedig fejmosást meg ilyeneket...Aki nem tud egy egyszeru kérdésre egyszeruen válaszolni az ne is válaszoljon a kerdesemre!!!
Mondtam!!!NEM KÉREK KIOKTATÁST!!!
Nem tudod az okát akkor meg maradj......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!