Trittico AC 10 mg retard - szedési tapasztalatotokat megosztanátok velem?
Néhány hónapja nem tudok magamtól elaludni, vagy ha igen, nagyon felszínesen és szakaszosan felébredve tudok csak aludni. Az orvos a fenti gyógyszert írta fel. Elolvastam a használati útmutatóját. Egy kicsit tartok tőle.
Kérlek benneteket, ha szedtétek már, legyetek szívesek megírni, hogy a bevezetés napjai/hetei milyenek voltak, és utána mit tapasztaltatok, meddig szedtétek, és a leállás okozott-e elvonási tüneteket. És nem utolsó sorban utána jobb lett-e a helyzet, vagy visszatért az eredeti probléma?
Mióta ezt a kérdést feltettem, azóta eltelt egy kis idő... elkezdtem én szedni ezt a gyógyszert, először 1/3, majd 2/3, utána kellett volna az egy egész szem. Az első pár napon nem éreztem semmi különöset. De már egy hét után zsongott az egész fejem, nappal nem tudtam dolgozni, nem tudtam figyelni. Nagyon rosszul éreztem magam tőle, és ráadásul még az alvásomon sem javított. Úgy hogy én abbahagytam, nekem nem jött be.
Most mással próbálkozom.
5 éve szedek Tritticot, egyhuzamban de már úgy érzem nem hát csak megszokásból szedem.
Most ejjel elfelejtettem bevenni 150 mgot és ugyanúgy tudtam aludni igaz most egy kicsit kimerült vagyok. Azon filozom le kéne tenni, szépen lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!