Zsanna70 kérdése:
Mi a véleményetek a csontkovácsolásról úgy általában?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, én is megosztom veletek majd az enyémet! ...de előbb Ti jöttök!2016. jún. 8. 07:56
1/2 anonim válasza:
Amikor kezelesen voltam nem tudtam pontosan mi is fog tortenni, de "birkozas" utan nagyon konnyunek es szabadnak ereztem a testem. Oriasi erzes volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Én is úgy voltam vele, hogy nem tudtam mire számíthatok. ...de kellemesen csalódtam! Nagyon nehezen szántam rá magam a kezelésre. Hónapokig szenvedtem isiásszal, a mindennapjaimat keserítette meg. Megannyi gyógyszer, kenőcs -ami hasztalan volt- után szántam rá magam! És 3 kezeléssel visszakaptam a régi énemet, a régi életemet! Ajánlom mindenkinek aki ilyen vagy hasonló problémákkal küzd, ne féljetek, bátran vágjatok bele. Fájdalmas, de az az 1 óra rossz meghozza a jót!
Remélem van akinek segítettem aki ezen gondolkodott!
2016. jún. 8. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!