Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » EZ MI LEHET? -képpel-

Pacaaa kérdése:

EZ MI LEHET? -képpel-

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A nyelvem alatt van két ilyen vastag ér szerűség ami be van

dagadva. Kicsit piros is,és amikor nyelek,eszem vagy csak beszélek nagyon fáj.

Nyirokcsomó duzzanatom is van,a nyakam jobb oldalán lehet hogy ez válltja ki??

Apát megkérdeztem azt mondta hogy ez előfordul de el is múlik hamar. Nah nekem pont az FCB vs. RealMadrid meccs közben kezdett el fájni és még most is fáj nagyon =(

2010. ápr. 11. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp fordulj orvoshoz, lehet vmi allergia,vagy fertőzés.Semmit nem veszítesz vele, legalább megtudod mi az;)

Gyógyulást!

2010. ápr. 11. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
A kép meg lemaradt :D
2010. ápr. 11. 17:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Ma elmentem a helyi gyermekorvoshoz aki 30 perc várakozás után elküldött a Heim Pál-ba. Ott puszta másfél órás várakozás után elküldtek a fül-orr-gégészetre, ahol szimpla 1 órás sorban állás után szólítottak,bevonultunk egy másik terembe ott 30 percet várunk és megint szólítottak.

Kiderült hogy a nyálcső be van gyulladva vagy mi. Aztán azt mondták hogy menjünk haza,és másnap éh gyomorral reggel hétkor felvágják *-*

2010. ápr. 12. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Huu vhogy éreztem, hogy ilyen lesz, de nem akartalak megilyeszteni:)

Tul vagy már rajta?Minden rendbe?

2010. ápr. 13. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Reggel kicsit késtünk mert baleset volt,meg az eső is esett szóval elég sz*r volt a forgalom :/

De végülis oda értünk az doktornőhöz.

Alig vártunk 5 percet már bemehettem.

Lefújta a számat helyi érzéstelenítővel ami először NAGYON csípte,aztán még inekciót is kaptam abba a kicsi érbe :S

Az elég kellemetlen volt de utána S E M M I T nem éreztem.

Vagdostak valamit de én télleg az ég világon semit nem éreztem.Amikor az orvos azt mondta hogy most fogok érezni egy kis nyomást,akkor se volt semmi :) 5 perc alatt végeztünk,kiszedett 2 követ a nyálmirigyemből.

AZt mondták ha ugyan ez még 2-3 x előfordul kívülről felvágják a nyakamat és kivágják ?nyálcsövemet?

Ez egy nagyon ritka,és nehéz beavatkozás,ezt mondták..

Azóta semmi bajom szóval a műtétet szerintem elkerülöm :)

2010. ápr. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!