Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aranyérrel merjek kakálni?

Aranyérrel merjek kakálni?

Figyelt kérdés
Tegnap este jött ki, éjszaka aludni se tudtam annyira fájt, hogy a sírás kerülgetett, viszont azóta is 4 óránként kenem reparon kenőccsel, mostanra már visszahúzódott, de még fáj, szúr, viszket viszont nagyon wc-re kell mennem és már alig bírom visszatartani, de félek, hogy ha elmegyek megint kijön és csak ártok vele aztán megint nem lesz alvás éjjel. Még hagyni kéne kicsit gyógyulni, de nem biztos, hogy bírni fogom. Mi a teendő? Lehet nem jönne össze a wc-zés a fájdalomtól, de megpróbálni se merem.
2016. máj. 31. 23:01
 1/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem egészséges tartogatni, de most ettől, ha lehet tekintsünk el, mert sose csinálok ilyet, az aranyerem is jó pár évvel ezelőtt jött ki egyszer, utána évekig tünetmentes voltam és most megint..Úgyhogy nem rendszeres
2016. máj. 31. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem mész el amikor inger van, akkor rosszabbul jársz, mert bekeményedik a visszatartott széklet és jobban előjön az aranyér, mintha azonnal elmentél volna.
2016. jún. 1. 06:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Laevolac szirup jol fellazitja a szekletet. Aranyerem volt terhesseg alatt, miutan ezt elkezdtem szedni nem feltem wc-re menni. most mondja 1 ismerosom h csak az ugyeleten mondjak h meg kell varni az sztks rendelest. neki ugyanez volt hetvegen h beletort es bement a korhazba rogton ki is szedtek. na most mar mindegy. hat az anyjukat azt...Nemost mondja 1 ismerosom h csak az ugyeleten mondjak h meg kell varni az sztks rendelest. neki ugyanez volt hetvegen h beletort es bement a korhazba rogton ki is szedtek. na most mar mindegy. hat az anyjukat azt...Es nem szokik ra a szervezet.
2016. jún. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!