Mit tegyek, hogy magasabb legyek?
Még rengeteget nőhetsz a következő 5 évben. Szerintem nem vagy nagyon alacsony, ha mégsem nőnél, akkor is fogsz találni nálad alacsonyabb, vagy ugyanolyan magas lányokat.
Én 163 cm vagyok, és sosem érdekeltek a 180 cm-nél magasabb srácok, törpének éreztem magam mellettük. Úgyhogy néha még előny is lehet, ha nem vagy égimeszelő.
Egyszer voltam egy bemutató jóga órán. Az oktató azt mondta, hogy a csecsemő mirigy stimulálásával lehet egy picit a növekedést is serkenteni.
A technikája: a csecsemő mirigyed kb. a szegycsontod felső fele mögött van. Ezt kell gyengéden ütögetni mindkét kezeddel úgy, hogy az újjaidat lazán összeszorítod, másodpercenként kb. 2-3-szor, úgy mintha dobolnál rajta. A kisujjad nagyjából a szegycsontod közepénél legyen, a mutatóujjad meg nagyjából 2 cm-rel a gégéd alatti gödröcske alja alatt. Ezt csináld kb. napi 2-4 alkalommal egyenként 5 percig.
Azt nem tudom, hogy működik-e a dolog, de veszteni semmit nem veszthetsz vele. (Nyilván célszerű akkor csinálni, amikor egyedül vagy, és senki sem lát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!