Mennyire hatásos az Enterol nevű probiotikum?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Mi a véleménye róla?2016. máj. 30. 12:35
1/6 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, de orvosoktól, gyógyszerészektől hallottam, hogy ez az egyik legjobb.
2/6 anonim válasza:
Élőflórát tartalmazó kefír vagy natúr joghurt teljesen helyre fogja tenni a bélflórád. És nem kell csak a márkanévre kiadnod többezer forintot.
3/6 anonim válasza:
Utolso valaszolo,van hogy az ilyen joghurtok,kefirek stb csak rontanak a helyzeten,ez draga de megeri,nekem nagyon sokat segitett.Hosszutavon a joghurt nekem tobb kart csinalt mint jot
4/6 anonim válasza:
Nekem semmit nem segített, egy hatalmas kamu, pedig a leírtak szerin szedtem, ügyelve arra, hogy hasson.
Joghurt, kefir nem opció!
ha már mindenképp márka nélkül akarja az ember rendbe tenni a bélflórját akkor mindennap ennie kell egy nagy adag húslevest, régen a nagyszüleink ezzel rakták rendbe a bélflórájukat.
Enterol egy pénzkidobás!
5/6 anonim válasza:
A húslevesbe nincs semmi aminek köze lenne a bélflórákhoz
Az ilyeneknek honnan van internete....
6/6 anonim válasza:
Igazad van, hülyeségeket beszéltem akkoriban.
"bolond lyukból bolond szél fúj" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!