Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem vagyok kövér, Miért nagy...

Nem vagyok kövér, Miért nagy a hasam?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok 173cm 67kg. Nem vagyok kövér, de nagy a hasam, olyan mintha terhes lennék. De nem vagyok. :D

A hásamon látszanak kicsit a kockák és. Kézzel végig simogatva elég jól érezhető is, ami az jelenti hogy nincs rajta sok zsir, de még is nagy sor hasam van. Talán azért nagy mert nagyon sokat eszek és rendszertelenül. Vagy ha koplalnek akkor nem lenne ilyen nagy? Vagy valami más ötlet?

2016. máj. 30. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább nem keserítelek el...
2016. máj. 30. 00:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nagy a hasam?"

Mert kövér vagy. Zsigeri/viszcerális zsír formájában hízol, nem a bőröd alatt rakódik le a zsír, hanem a belső szerveid között.

2016. máj. 30. 01:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Elég durva ötleteim vannak, mivel ismerős a téma.

a "terhes-hasat" előidéheti májbetegség, pajzsmiriogybetegség, hasüregi ciszta, daganat, tesztoszteronhiány, 2. típusú cukorbetegség, szívbetegség, anyagcserezavar.

Ez a fajta "elhízás" az alap betegségen túl aztán hosszútávon növeli az infarktus és a különböző szervi betegségek kockázatát, mert a zsír nem oszlik el a testtájakon, hanem a szervek között gyülemlik fel a hasüregben, és minden szervet elzsírosít.

Menj vele orvoshoz, és járj utána, nálad mi a kiváltó ok a lehetőségek közül.

2016. máj. 30. 01:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Látom mások elkeserítettek.
2016. máj. 30. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen váladék, folyadék (ascites) fel tud gyülemleni... Ha tényleg nem a zsírtól nagy a hasad, azonnal menj orvoshoz.
2016. máj. 30. 14:05
 6/6 Kései Sirató ***** válasza:

Lehet, hogy extrém módon hajlamos vagy a puffadásra.

Minden étkezés után egyél egy kanál citromlevet és egyébként is változtass az étrendeden, ha fogyni szeretnél.

2016. máj. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!