Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom? Miért...

Mi lehet a bajom? Miért vagyok ennyire "érzékeny"?

Figyelt kérdés

Egy hete jöttem vissza síelésből. Egy hétig voltam kinnt. Mikor visszajöttem két napot csak aludtam és feküdtem. Azóta már persze nem vagyok annyira fáradt, de este ha valami kicsit is megerőltetőbb dolgot csinálok már mindenem elkezd fájni. Nevelőapámmal nagyon sokat soktunk játokból verekedni, persze nem erősen. Volt, hogy csak egy kicsivel erősebben szorította meg a kezem egyből úgy fájt. Meg ha esetleg csak egy kicsit is nekiütöm véletlen valaminek valamelyik testrészem már egyből fáj. Idáig ilyen nem volt.

Esetleg az a baj, hogy amikor síelni voltam ugye egy párszor estem, de egyszer akkorát, hogy utána egyik nyakcsigolyám majdnem egész nap fájt? Lehet, hogy ez a baj? Vagy esetleg így mutatkozik rajtam az, hogy még mindig fáradt vagyok?

14/L

2010. ápr. 11. 00:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!