Mit tegyek? Viszket neki, kiütése van?
Figyelt kérdés
5 éves kisfiamat pár hónapja bevittem a dédijéhez egy otthonba, ahol késöbb kiderült rühesség volt. Elrohantam vele orvoshoz, mivel vakarózótt. Írt fel neki rühesség elleni folyadékot. Pár nap alatt elmúlott, de rá pár napra, kiütések jelentek meg rajta test szerte, amik viszketnek neki.Csalán szerü kiütés volt.Elvittem ismét bőrgyógyászhoz, aki atópias ekcémát állapított meg nála és fenistill cseppett és cremor refrigerans kenőcsöt írt fel neki. Nem használ. Nem lehet, hogy a rühességből maradt fenn vLmilye? Vagy lehet nem is volt rühes és a készitmény váltotta ki nála ezt a reakciót? Tanácstalan vagyok.A bőrgyógyász nem foglalkozik velünk, csak írja fel a drágábbnál drágább kenőcsöket.2016. máj. 28. 21:39
1/1 anonim válasza:
Egyszerű a diagnózis. Vegyél a patikában Novascabin emulziót, és kenj be pár kiütést a szerrel. Várakozz az előírt ideig, majd ismét kend be. Ha ezután azok a kiütések elmúlnak, amelyeket bekentél, akkor rühösség. Ha nem, akkor allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!