Sűrű vizelési inger?!
Figyelt kérdés
Ma egesz nap nagyon gyakori hogy wcre járok,mert pisilnem kell. Ahogy kijövök a wcrol eltelik par perc és mar mennem kell vissza. Lehet hogy a mai meleg ? Hasmenésem is van. Cukros nem vagyok,a cukom az jó. Semmim nem fáj hála Istennek csak sokat kell wcre járnom. Mi lehet? Az hogy ma nagyon szoros nadrág volt rajtam? 17F2016. máj. 27. 20:09
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem véres a vizeletem,és sokat pisilek(mennyiségre)
2016. máj. 27. 20:12
2/6 anonim válasza:
Nem kell, hogy láthatóan vörös legyen a vizelet, elég, ha az üledékben vannak kilúgozott vörösvérsejt maradványok (stroma). Vesehomok, vesekő ürüléséhez szokott társulni.
3/6 anonim válasza:
Hipohonder vagy, mint jó néhány ismerősöm...
Nagy valószínűséggel prosztata rákod van.
Ha nem gyakori, akkor nincs miért aggódnod.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem gyakori, valóban jobban felek a betegsegektol mint amennyire kellene,de azt ne mondd,hogy 5 pecenkent kell pisilni mennem,és sokat is pisilek akkor. Első:ez ponosabban mit jelent? Lehet hogy véres csak nem látom?
2016. máj. 27. 20:35
5/6 A kérdező kommentje:
Az előző mondatomrol lemaradt,hogy ne mondd hogy ez normális.
2016. máj. 27. 20:36
6/6 anonim válasza:
Lehet hogy prosztata megnagyobbodásod van? Lehet az is hogy felfáztál csak nem olyan súlyosan hogy fájjon csípjen a vizelet viszont megy a hasad ez annak a tünete is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!