Mitől lehet ez? Más is tapasztalt már ilyet?
Már több alkalommal előfordult (összesen kb 4-5x), hogy mikor együtt voltam a párommal, és már kezdtünk jobban belemerülni a szeretkezésbe, akkor kicsit "elhomályosult" a látásom (úgy lehetne pontosabban leírni, mint pl. mikor könnybe lábad a szemem, és középen éles a kép, de a perifériás látásom homályos lesz), illetve máskor, ha sokáig én vagyok alul, akkor miután végeztünk, és "hirtelen" felállok, akkor mintha eldugulna a fülem, tompán hallok. Ezek egyébként aránylag hamar elmúlnak, de azért arra a pár percre elég zavaró tud lenni. Mitől lehet? Esetleg a vérnyomás-ingadozás okozza? Vagy rosszabb oxigénellátás?
Lehetőleg hanyagoljuk a "sok szex rontja a látás/hallás"-vicceket.
Köszönöm előre is!
19/L
Szia! Sok oka lehet.
Vércukor ingadozás...eszel, iszol rendesen?
Nagy meleg, idővàltozás,frontèrzèkenysèg.
Dr akár egy elhanyagolt gyulladás is okozhatja.voltak hasonló tüneteim ès koponya CT-n arcüreggyulladást állapítottak még.
Nem azt mondom neked is ez a bajod, de èrdemes kivizsgáltatni ,sok minden okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!