Miért nem tudtam pisilni?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem! Ébredéskor mindig nagyon kell pisilnem, ma sem volt másként, de ahogy ráültem a wc-re egy csepp sem jött. Nagyon furcsa volt, sose volt még ilyen. Szóval nem sikerült,leültem egy kicsit az ágyra, elkezdett nyomni, fájni, feszíteni az alhasam, visszamentem és jött valamennyi, de kb csak fele annyi mint szokott. Nem ittam kevesebbet, mint máskor és más tünetem sincs. Annyi talán, hogy mintha az "agyam" csinálta volna, előtte azt álmodtam, hogy bepisiltem és pont olyan érzésem volt, mintha még mindig nem a wc-n ülnék vagy nem is tudom:D De ez már csak akkor jött elő mikor pár percet ott ültem.2016. máj. 19. 05:20
1/5 A kérdező kommentje:
Mintha nem tudnék ellazulni a wc-n...
2016. máj. 19. 05:24
2/5 anonim válasza:
Akkor jó lenne mielőbb! orvoshoz menned, mert ha pang a vizeleted - márpedig most azt csinálja -, abból csúnya felülfertőzések lesznek, pl. vesemedence gyulladás, és tsai.
3/5 anonim válasza:
Próbálj meg ellazulni, foglalkozz mással, ami eltereli a figyelmedet, aztán ha nem ezen idegelsz, majd jön magától.
4/5 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült, de nem jön könnyen.
2016. máj. 19. 12:14
5/5 anonim válasza:
Inkább menj el orvoshoz délután, azt javasolnám. Úgyis ezen fogsz parázni, okosabb leszel, ha megnéznek. Ha nincs semmi baj, megnyugszol, ha meg valami kezelés kell, akkor minél előbb, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!