Évek óta garatcsorgással küzdök. Mit tegyek? (képpel)
Figyelt kérdés
Hiábavalóan voltam allergia vizsgálaton,laborban,mindenhol.Nem találtak semmit,Úgyhogy abbahagyták a nyomozást.17/l
2016. máj. 18. 15:21
1/8 anonim válasza:
Írod, hogy voltál allergiavizsgálaton, laborba, MINDENHOL! Nos mi ez a mindenhol? Erre lennék kíváncsi. Ételallergiát néztek valamifélét?
3/8 anonim válasza:
Nagyon ronda a torkod,menj el a gégészetre minél előbb.Gondolom a orrgaratból jöhet,és mióta van?Próbálj egy jobb képet csinálni.Nekem is szokott néha lenni,megfázás után,de nem ilyen durva mint neked.A gargalizálástól megszünik.
4/8 anonim válasza:
Megvannak a manduláid?A képen nem nagyon látszik.
5/8 A kérdező kommentje:
Megvannak a manduláim,de 3,5 hét múlva kiveszik őket.
2016. máj. 19. 14:16
6/8 anonim válasza:
A képen nem látszanak gyulladtnak,én még mandulákat sem látok,de ha megvannak,jobb ha kiveszik őket minél előbb.
7/8 anonim válasza:
Az én torkom is mindig ilyen ronda:
8/8 anonim válasza:
Szia!
Megszünt a garatcsorgás,rendbejött a torkod?
Nálam is ez van,már évek óta.Rengetegszer voltam már gégészeten miatta,mégsincs javulás.Nálad segített a mandulaműtét?Most milyen a torkod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!