Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a szememen...

Lehetséges, hogy a szememen keresztül menjen az orromba a víz?

Figyelt kérdés

Amikor hajmosás közben kicsit előre döntöm a fejem, állandóan érzem, hogy az orromba megy a víz, pedig nem is hajolok annyira előre.

Ma pedig álltam egyenesen a zuhany alatt, és szemből engedtem az arcomra a vizet. A szemem résnyire nyitva maradt, és most ia belement valahogy az orromba a víz.

Arra is emlékszem, hogy amikor gyerekkoromban anyukám mosta a hajam, sokat nyafogtam, hogy az orromba folyt. És mindig mondta, hogy hogy folyhatott volna az orromba, amikor nem is vagyok olyan testhelyzetben, felfelé van az orrom.

Butaság ilyesmire gyanakodni?

2016. máj. 15. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
hat, nem tul vszinu hogy valoban a szemedbol folyna az orrodba.
2016. máj. 15. 22:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Még régen láttam egy műsorban, hogy egy pasi kukorica szemeket dugott az orrába, és a szemén szedte ki.

És másol is láttam már, hogy van valami "átjáró", csak nem minden esetben járható.

2016. máj. 17. 13:35
 3/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, hiszen a szemünk belső sarkából indul a könnycsatorna, ami az orrba vezet. Ezen keresztül tud elfolyni a könny egy része, pl. amikor sírunk. Ezért fújjuk olyankor az orrunkat.
2016. jún. 30. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!