Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvási problémák és stressze...

Alvási problémák és stressze munka. Gyógyszer kellene?

Figyelt kérdés

Szeretem a munkámat, de stresszes, sokat kell tanulni, meetinekre felkészülni, folyamatosan képezni magam. Nagyon jól keresek, van szabadidőm. Járok masszázsra, wellness, van időm pihenni. Általában 9-17ig dolgozom, de van amikor nem tudok elaludni éjszaka 3kor sem. Vagy felkelek 6-kor reggel. Teát próbáltam.

Doki segíthet ebben?

2016. máj. 14. 22:14
 1/2 sztrecskó ***** válasza:

Én még egy javaslatot tennék:

Csepegtess levendulaolajat a párnádra.

Nagyon durván nyugtat/altat. De vigyázz, én volt, hogy reggel se tudtam felkelni tőle!

Én herbáriát használok egyébként, de gondolom más illóolaj is ugyanígy megfelel.

Én amikor először szembesültem alvási problémákkal, a herbária nyugtató teáját ittam hozzá, nagyon jó volt.

Egyébként én mélyebbre ásnék, hogy mi a probléma oka. A masszázs, pihenés, wellness ellensúlyozza jó esetben a stresszt, nálad mégsem. Doki, ha úgy érzed, de akkor ne csak gyógyszerért, hanem egy alaposabb kivizsgálásért! Akkor fog tudni igazán segíteni, ha nem csak a felszínt kapirgáljátok!

2016. máj. 14. 22:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ezt kipróbálom.

Voltam dokinál, EKG-n és teljes vérképen. Az EGK tökéletes, a vérképen mindegyik adat a tartományom belül van, ez ritka. 23 éves nő vagyok, a kapcsolatom szuper a szüleimmel, párkapcsolatom nincs. A magánéletemben minden rendben. Nagyon ritkán iszom, akkor is minőségi pezsgőt vagy bort, sose cigiztem. Nem tudom mi lehet a gond, de zavar, mert nagy az alvásigényem és sokszor fáradt vagyok. Szoktam olvasni, állatokkal foglalkozni. Gyógyszerhez nem szívesen nyúlok, de ha semmi nem jön be. Pszichológus?

2016. máj. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!