Hogyan történik az intim részek gyantázása?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, mennyire kell kitárulkozni a kozmetikusnál ha intim területet gyantáz: marad-e a bugyi és csak kicsit félrehúzod, vagy le kell venni? Mindenhol olvasom, milyen sok nő gyantáztatja a nemi szervét is, és hogy mennyire elégedettek vele, stb., de én nem merem magamat rászánni, valahogy szégyellem :=).
Elmondjátok, hogy megy ez?
Köszi előre is!
2010. ápr. 8. 21:27
1/3 anonim válasza:
Először én is féltem hogy hogy fog ez zajlani én se szeretem magam idegenek előtt mutogatni:D de egybéként nem gáz...a bugyi rajtad marad felfekszel, félrehúzza és csinálja... max fél óráig tart, de ha jó kozmetikust találsz sokkal hamarabb kész van és nem is fáj annyira.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Pont a napokban volt valamelyik csatornán egy kisfilm a szőrtelenítési divatokról és ott bizony derékon alul teljesen kitárulkoztak a nők (persze semmi obszcén kép :) ).
Magamnak mindig borotváltam vagy intim részekre való szőrtelenítővel szedtem le, de most erősen gondolkozom rajta, hogy kipróbálom a gyantázást. Csak ne lennék ilyen szégyellős! :S
2010. ápr. 11. 07:43
3/3 anonim válasza:
nyugi tényleg nem leszel zavarban csak maximum először...:) keress egy fiatal kedves nőt, és nem lesz baj:) nekem sose kellett levenniem a bugyimat...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!