Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj a fejem? És miért...

Dag kérdése:

Miért fáj a fejem? És miért vagyok ilyen fáradt?

Figyelt kérdés

Na ha valaki tud valami hasznosat az légyszi irja le!!

Nagyon fáj a fejem, mintha valami kést forgatnának a homlokomban!! Szinte már elviselhetetlen!! s hiába alszom 8, 10, vagy 12 órát, olyan fáradt vagyok mintha napok óta nem aludtam volna!! szerintetek?

2010. ápr. 8. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:

ez azt jelenti, hogy valami megeszi a tápanyagokat előled a estedben, lehet vírusfertőzésed, vagy súlyosabb

de lehet hogy csak vérszegény vagy:) egyél igyál sokat, gyümölcsöt, rengeteg vitamint

2010. máj. 11. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok

lehet férged is (bélféreg), ha férged van a székletedben megláthatod

2010. máj. 11. 12:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!!

De eddig a székletemben nem ládtam férget!

2010. máj. 11. 14:20
 4/6 anonim válasza:

velem is előfordult már ilyen, de én egynapot kimaradtam a suliból és rendbe tettem a gondolataimat megpróbáltam pihenni és minent átgondolni

biztos kimerültél, szerintem. nálam egy nap halasztással a suliban el is múlott az egész:D

2010. máj. 11. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha csak ennyi lenne!!! Én már melózom! Vettem ki nagyon sok szabad napot, és nagyon megeröltető melóm sincs!!

De ez már tart nálam 3 hónapja!

2010. máj. 11. 15:26
 6/6 anonim válasza:
úú hát erre nem tudoki mit mondani remélem minnél előbb rendbe jössz:)
2010. jún. 19. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!