Dr. Vándor László kardiológusról vélemények?
Kardiológust keresek sürgősen a férjemnek. Itt Pesten, harmadik kerületben, az Alfa Egészségközpontban rendel.
Az árakat már megnéztem, mert ki van írva, de érdekelnének mások tapasztalatai is.
Évekkel ezelőtti a kérdés,ahogy látom. Nekem nagyon rossz tapasztalatom volt ezzel az orvossal. A viselkedése egyszerűen vérlázító.Személyeskedő a stílusa,cinikus,primitív,otromba megjegyzéseket enged meg magának.
Ez még véletlenül sem keverendő össze a nyers modorral, mert volt szerencsém igencsak nyers stílusú orvoshoz is, akinek hálás vagyok a mai napig.
A háziorvosom küldött Vándor Lászlóhoz a panaszaim, tüneteim miatt. A szívultrahang nem mutatott semmi problémát, aminek örültem, megkönnyebbültem. Sajnos kiderült, hogy egy másik betegségem van,nem kardiológiai eredetű. Jó pár éve ,amikor nála jártam a vizsgálat végén megkérdezte van-e gyerekem, mondtam nincs. A válasza az volt, hogy majd ha lesz, akkor nem lesznek ilyen panaszaim,mert azzal leszek elfoglalva és nem magammal. Nem vagyok egészséges most sem,de szerencsére nem szívbeteg vagyok.Lehet, hogy jó szakember, de én úgy vagyok vele, hogy ha valakiben emberileg nem tudok megbízni, akkor szakmailag sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!