Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Dr. Vándor László kardiológusr...

Dr. Vándor László kardiológusról vélemények?

Figyelt kérdés

Kardiológust keresek sürgősen a férjemnek. Itt Pesten, harmadik kerületben, az Alfa Egészségközpontban rendel.

Az árakat már megnéztem, mert ki van írva, de érdekelnének mások tapasztalatai is.

2016. máj. 9. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne egy jó kardiológus. Apámnak a cukrát és a vérnyomását kéne beállítani. Ha van valami fejlemény ezügyben én is kíváncsi lennék. (Elnézést a pofátlankodásomért)
2016. máj. 9. 11:55
 2/5 anonim válasza:
Nem ismerem az általad írt egészségközpontot, én a Dunakeszi Rendelőintézetben voltam nála (TB által finanszírozott hely, nem magánpraxis). Eléggé flegma és lekezelő ember. Kicsit azt érezteti az emberrel, örüljön, hogy egyáltalán szóba áll vele. Nekem nincs pénzem magánorvosra, de hozzá többet nem megyek, az egészen biztos. Szerencsére nem ő az egyetlen kardiológus Dunakeszin. De még egyszer mondom, én nem a magánrendelésén voltam, ott nyilván ad a formákra és érezteti a beteggel, hogy egy senki.
2016. máj. 24. 18:25
 3/5 anonim válasza:
mármint nem érezteti (jav.)
2016. máj. 24. 18:36
 4/5 anonim válasza:
Szívproblémáid esetén - amennyiben ragaszkodsz az életben maradáshoz - ne tétovázz mielőbb fordulj a fentnevezett orvoshoz!
2023. jún. 28. 11:11
 5/5 anonim válasza:

Évekkel ezelőtti a kérdés,ahogy látom. Nekem nagyon rossz tapasztalatom volt ezzel az orvossal. A viselkedése egyszerűen vérlázító.Személyeskedő a stílusa,cinikus,primitív,otromba megjegyzéseket enged meg magának.

Ez még véletlenül sem keverendő össze a nyers modorral, mert volt szerencsém igencsak nyers stílusú orvoshoz is, akinek hálás vagyok a mai napig.

A háziorvosom küldött Vándor Lászlóhoz a panaszaim, tüneteim miatt. A szívultrahang nem mutatott semmi problémát, aminek örültem, megkönnyebbültem. Sajnos kiderült, hogy egy másik betegségem van,nem kardiológiai eredetű. Jó pár éve ,amikor nála jártam a vizsgálat végén megkérdezte van-e gyerekem, mondtam nincs. A válasza az volt, hogy majd ha lesz, akkor nem lesznek ilyen panaszaim,mert azzal leszek elfoglalva és nem magammal. Nem vagyok egészséges most sem,de szerencsére nem szívbeteg vagyok.Lehet, hogy jó szakember, de én úgy vagyok vele, hogy ha valakiben emberileg nem tudok megbízni, akkor szakmailag sem.

jún. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!