Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vagdosom magam, hogy ne...

Vagdosom magam, hogy ne vegyek eszre a szuleim/barataim?

Figyelt kérdés
Vagdosom magam. Nem, nem vaggyok depresszios. Rettento sok baratom van, jol kijovok mindenkivel, es. Nemm nemm vagyok mazoista. NEM TUDOM MIERT CSINALOM. De akarom. Es ne ezen alljatok le legyszives veszekedni hogy miert vagdosom magam es h fujj. Tudom. En se vagyok ra buszke. Ezert kerdezlek itt titeket es nem valaki mast mert nincs bor a kepemen ahhoz. szoval mit tegyek h ne lassak meg? Nem akaroom h a barataim meg a szuliem ezenn sirjanak h en vagdosom magam. Es azt h ne csinaljam... Nyilvan megtehetem. Es leallhatok vele. De nem akarom.. Akik meg vagdossak magukat szintenn itt, azok mit tesznek h ne lassak meg?

2016. máj. 8. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A helyet kell jól megválasztani. Csukló :'D úristen :D

Ha csinálod, akkor legalább rendesen csináld. Hosszú ujjú felsők, alkart körkörösen, combod teteje körkörösen, ilyen helyeken kell keresgélni. Nem veszik észre.

2016. szept. 11. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!