Miért izzad állandóan a fenekem, és mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok, jelenleg vegzos. Nyarig nem volt ilyen jellegu problemam, akkor kezdodott. Egesz nap kint dolgoztam, es annak tulajdonitottam, hogy biztos a melegtol izzad a fenekem. Elkezdodott a suli, es azt vettem eszre, hogy nem szunik meg ez a dolog. Nagyon ciki lett a helyzet, mert a szeken egy ideje csik marad utanam, ezert mindig ra szoktam teriteni a felsomet. Elegge tulsulyos vagyok, ez is lehetne az oka, viszont mashol nem szoktam leizzadni, csak a fenekem, pedig nem hasznalok dezodort sem, mert allergias tuneteket valt ki, es megis csak a fenekem izzad. Nem oltozok vastagon, legateresztos farmerben es pamut alsoban is ez tortenik, vagy akkor, ha meztelenul vagyok itthon. Amugy elegge raizgultam erre a dologra, es fokent suliban elegge stresszelem magam miatta, lehet ez is az oka? Nem tudom mit tehetnek. Nem reg voltam vizsgalaton is, de nem mutattak ki betegseget, cukorszintem is rendben volt. Nagyon aggaszo ez, foleg hogy kozeledik a nyar, felek, hogy megalazo helyzetbe fogok kerulni, van valami, barmi, ami segithetne ezen? Elore koszonom annak, aki hasznos tanaccsal tud ellatni.2016. máj. 7. 22:59
1/2 anonim válasza:
A tulsuly miatt izzad annyira a pcsad, fogyni probaltal mar? Megprobalhatsz pamut helyett speci muszalas, sport alsot hordni (pl. under armour), gyorsan szaradnak es keevesebb izzadtsagot tartanak magukban, mint a pamut alsok.
2/2 anonim válasza:
Ez hülyeség. Kb mindenkinek izzad! Ne aggódj ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!