Lehetséges gyógyfűzőben diákmunkát vállalni?
Figyelt kérdés
Adott egy olyan probléma, hogy úgy alakult, hogy én jövő héten gyógyfűzőt fogok kapni, na most ezzel nem vitatkoztam,viselem majd és természetesen gyógytorna és gyógyúszást is szó nélkül csinálom. DE én már hónapok óta terveztem a nyári diákmelót, és családi háttér és egyebek miatt el kéne az a pénz amit a 3 (2.5) hónap alatt még tudnék keresni. A kérdés maga az, hogy felejtsem el a diákmelót fűzőben ? Vagy úgy is lehetséges ? Mert jó lenne, ha tudnák akármilyen melót vállalni. A válaszokat előre is köszönöm!2016. máj. 4. 23:18
1/1 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen betegség miatt kell a fűző, és hogy milyen a munka. pl. súlyos gerincferdülésnél nem szerencsés, ha 20 kg-os zsákokat kell cipelni, viszont portás lehet vele az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!