Nem tudom mit csináljak? Sürgös. Ma reggel elestem a lépcsőn a lépcsőházban, és a térdemmel a lépcső szélére, azóta nagyon fáj, vagyis egyre jobban,
Figyelt kérdés
be van lilulva, meg a térdem közepénél púpós, és egyre rosszabb már alig tudok ráállni, nem vérzett, a bőr is alig jött fel, de iszonyatosan fáj. Mit tudnék csinálni h ne fájjon ennyire?2010. ápr. 8. 14:24
1/7 anonim válasza:
ambulanciára elballagni és megnézik
2/7 anonim válasza:
Ambulancia.Én is estem, nekem is "csak"bedagadt és fájt, kiderült nekem a boka és lábszár izmon szakadtak szét, azóta sem Normális, mivel szoptattam nem mütőtték meg, pedig az volt a doki első mondata,hogy ezt jó lenne azonnal műteni, mert így elhúzódó folyamat lesz.
Igaza lett 2 hónapig sántikáltam.1x persze 2 hét gipsz, azóta is gyakran kell rögzítő pedig már 1,5 éve volt.Ne hanyagold el!
3/7 anonim válasza:
Ó te szegény, valóban menjél be az ügyire, és megröntgenezik.
4/7 anonim válasza:
Már reggel részeg vagy,hogy elestél a lépcsőházban??Ilyesmit...:S
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik értelmes választ adta... várok még 1-2 órát és ha nem javul vagy rosszabb lesz, akkor elmegyek az ambulanciára, az utolsónak viszont... h nem voltál huu de naon vicces ezzel a beszólással, tudod főiskolás vok, rohannom kellett 2 óra között, mert dolgom volt, meg mivel együtt élek a barátommal, háztartást kell vezetnem stb, és a nagy rohanásba előfordulhat ez..
2010. ápr. 8. 14:45
6/7 anonim válasza:
14:35 te vagy reszeg:-D rossz az aki rosszra gondol!!!!Mi van ha esetleg megszedult,vagy megbotlott,en erre gondoltam! Szerintem szolj valakinek aki csaladban van es ha raeer akkor vigyen el,teged a balesetire!vagy busszal,vagy taxival,ha van ra penzed,semmikepp se gyalogolj,mert az rosszabbithat a helyzeten! Jobbulast kivanok,es eloszor is tegyel ra hideg ruhat tekerd be vele,es ugy menj el a korhazba!22/L
7/7 anonim válasza:
szia! amig nem jutsz el orvoshoz, mindenképpen jegeld.
lehet kapni borogatáshoz jégzselét, de egy zacsi fagyos borsó is megteszi.ne hanyagold el,mert sok problémád lehet belőle.
jobbulást kívánok.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!