Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ínhüvely gyuladásra mi jó?

Ínhüvely gyuladásra mi jó?

Figyelt kérdés

2016. máj. 4. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Pld. a zöld Lóbalzsam.

[link]

2016. máj. 4. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Az a jó, sárga agyagos föld a temetőben.
2016. máj. 4. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Sínbe kell tenni, vagy valami merevítőbe, és pihentetni.
2016. máj. 4. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Borogatás, pihentetés, reuma krémmel bedörzsölni.
2016. máj. 5. 07:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Aflamin krémet vettem rá, ha érzem, hogy kezdődik megint, akkor naponta 3x kenegetem olyan 2-3 napig és elmúlik a gyulladás. Van ilyen csukló merevítő, gyógyászati boltokban lehet kapni, olyan mint egy levehető gipsz, ilyen sín tulajdonképpen, ezt szoktam még használni. Bár nem tudom neked hol van ínhüvelygyulladásod, de ha a kezeden, akkor ezekkel átvészelhető! :-)
2016. máj. 5. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:

2!!

Nagyon vicces vagy, sőt morbid!! de azt még ne akarom.

Az agyagos hideg földet régebben égett sérülésre használták, ha jól tudom.

Ha ilyen földpakolásra gondoltál, miért nem írtad le?

A nyers krumplireszelék gennyes sebre, bőrbajokra, kötőhártya gyulladásra, reumára nagyon sikeres.

A gyömbér sokoldalú fűszer- és gyógynövény. Fájdalomcsillapító

Gyulladáscsökkentő.

Gyulladás

Már volt róla szó, hogy a gyömbér több mint 12 féle antioxidánst tartalmaz, amelyek segítenek a gyulladás előidézésében szerepet játszó szabad gyökök semlegesítésében. A gyömbér (és közeli rokona, a kurkuma) eredményesen használható a legtöbb izületi gyulladás kezelésére.

Ízületi gyulladás, porckopás Mindennap gyömbértea csontizületi gyulladásra, porckopásra.

Íngyulladás és nyálkatömlő gyulladás Ázsiában a népi gyógyászat régóta használja a gyömbért a nyálkatömlő-gyulladás gyógyítására. Ismétlődő bursitis esetén is javasolt, próbáld ki ananásszal és egy kevés édesgyökérrel keverve – enni.

Bechterew-kór – Nem gyógyítja, de a gyulladás- és a fájdalmak enyhítésében segíthet

Szemben a Bechterew-kór kezelésében szerepet játszó, nem szteroid gyulladáscsökkentő szerekkel, a gyömbér nem károsítja a szervezetet. Az aszpirin és a többi, nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer hosszú távú alkalmazása gyomorfekélyhez vezethet. A gyömbért tea, tinktúra vagy kapszula formájában is fogyaszthatod.

És még sok dolgot lehet találni.

Vannak krémek amik kigyómérget tartalmaznak. ( kobralgin )

2017. márc. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!