Annyira zavar hogy ennyire izzadok! Mit csináljak?
az összes dezodort kipróbáltam amit a bolti polcokon láttam.. a adidastól kezdve a nivea-n keresztül a rexonáig MINDENT! egyik sem használt.. nem az izzadtságszaggal van bajom mert nem vagyok büdös.. csak folyton vizes a hónaljam.. és minden pólón meglátszik.. és nagyon.. és már utálok kimenni az utcára mert ha megyek akkor a kezem automatikusan megy előre hátra és akkor látszik hogy le vagyok izzadva.. télen még annyira nem zavar mert pulcsival tudom takarni.. de így tavasszal pólóban nagyon rossz.. meg az osztálytársaim rá vannak szokva a csikizésre és olyan gáz hogy hogy izzadt vagyok..
minden reggel lezuhanyzok és több dezodort is használok de semmi nem segít! ma is iszonyatosan leizzadtam.. már jelentkezni se szoktam órán mert szerintem undorító hogy így le vagyok izzadva mindig.. nem csak akkor szoktam izzadni amikor melegem van.. most is nagyon izzadok pedig csak ülök a gép előtt és 19°C van.. mit csináljak?? már annyira elegem van ebből az egészből!
L/13
így van Solutio antisudorica!- a legjobb patikai ecsetelő izzadás ellne
nekem ugyanez volt a problémám és már első hazsnálat után semmi folt:)
am már 400 ft lett:)
Nem vagy stresszes?
Nagyon sok baj okozója a stressz, többek között a túlzott izzadásért is az tehető felelőssé.
Ha annyira zavar a folt és nem vagy büdös, akkor hordj fehér pólót.
Amúgy meg fordulj orvoshoz vele. Szerintem ő többet tudna segíteni, ha az itt említett csodaszerek sem tudtak használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!