Magánklinika ára (bőrgyógyászat) - Mennyi egy anyajegy eltávolítás?
Ma időpontot kértem a bőrgyógyászaton és konkrétan azt mondták hogy nem tudnak adni időpontot, mert összesen két bőrgyógyász van és 2 hónapra előre be van telve minden. Úgyhogy menjek el háziorvoshoz és ha majd ő úgy itéli meg hogy elég súlyos a probléma akkor találnak nekem időpontot.
Azon gondolkodtam hogy elmegyek magánbőrgyógyászatra, feltéve hogy nem túl drága. De árakat nem találtam a neten erről, és fogalmam sincs mennyibe kerülhet még csak nagyságrendileg sem.
Szóval a kérdés:
Mennyi lehet egy anyajegy eltávolítás magánklinikán?
Pedig ahogy beírod, vagy öt oldalon is kint vannak az árak.
Nekem tavaly 30ezer volt, a tarkómról kellett sebészeti úton levenni egy másfél centis, elég nagy (értsd: elég púpos, 'húsos') anyajegyet. Szikével megvágta a bőrt az orvos, majd egy éles szélű kanállal kiszedte. 3 öltéssel lett összevarrva, teljesen tökéletesen összeforrt, szép munkát végzett nagyon. A lézeres eltávolítás olcsóbb, de az nem minden esetben lehetséges, a sebészeti nyilván drágább, olyan 15-20ezerről indul az ára kb a sebészetinek, a lézeres olyan 12ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!