Tudnátok valami házi gyógymódot, jó tanácsokat?
Figyelt kérdés
Tegnap sikerült megfáznom, köhögök is és holnaptól kezdődik az érettségi. Sürgősen kellene valami amivel valamennyire elmúlna gyorsabban.2016. máj. 1. 12:20
1/2 anonim válasza:
Szia :) remélem túlélted a magyart. Én ilyenkor inhalálni szoktam, egy lavórba meleg vizet tegyél, teríts a fejedre egy törölközőt és így hajolj a víz fölé, lélegezz mélyeket (10-15 percig). Ha tudsz, tegyél bele tengeri sót, úgy hatásosabb. Közvetlenül lefekvés előtt csináld, ha lehet, mert ha áthevült arccal járkálsz utána, csak rosszabb lesz a megfázás.
Gondolom, a tea nem újdonság, gyógyszerek közül pedig a neocitrant ajánlom, csak abban nyugtató is van, szóval azt is inkább este.
Remélem, tudtam segíteni és hamar meggyógyulsz. Sok sikert a továbbiakban :)
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Már szerencsére jobban lettem, vettem Aspirin Plus C-t meg köhögésre szirupot. Házi neocitrant csináltam, mézes teák stb. Köszönöm szépen! :)
2016. máj. 3. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!