Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért száraz és sebes a szám...

Miért száraz és sebes a szám széle?

Figyelt kérdés

Múltkor elkezdett kiszáradni és sebes lett a szám mindkét széle, majd a szám is cserepes lett.

Valahogy elmúlt de most 2-3 hét múlva ismét száraz a szám széle , sebes és fáj ha kinyitom.

Nem tudom hogy az miatt van e de fogdokinál pár napja és kicsit feszítette a számat hogy hozzáférjen a hátsó fogamhoz.

2016. ápr. 29. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyenge az immunitásod.
2016. ápr. 29. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
most szedek immunerősítőt
2016. ápr. 29. 21:11
 3/8 Bella131313 válasza:
+kenegesd a szádat ajakápolóval. Az megelőzi, hogy a szád kicserepesedjen és igyál rendszeressen. Folyadék hiánytól is lehet.
2016. ápr. 29. 21:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Folyadékhiánnyal nincs baj.

Ajakápólóval kentem de pont lett herpeszem és jól elterjedt a multkori alkalommal :S

2016. ápr. 29. 22:07
 5/8 anonim válasza:
Lehet hülye válasz, de nem lehet hogy csak keveset iszol? :O Nekem akkor szokott kisebesedni meg vérezni a szám...
2016. máj. 3. 23:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Sokat szoktam inni, ezzel nincs gond.
2016. máj. 4. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Meglett az ok? Én is hasonló helyzetbe vagyok. Folyamatosan kenem ajakápolóval, 3 liter vizet iszok, 3000 mg C vitamint szedek. Nem akar gyógyulni, és mostmár nagyon zavar.
2017. febr. 17. 16:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Már rég elmúlt. Nem tudom mi lehetett az oka
2017. febr. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!