Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől hallucinálhatok? Bekatta...

Mitől hallucinálhatok? Bekattantam volna?

Figyelt kérdés

Nem rég történt velem,hogy totál egyedül voltam itthon,szembe álltam az ajtóval és hallottam és láttam is,hogy apu bejött az ajtóm és valakivel beszélt nem tudom mennyi idő múlva talán pár másodperc múlva vettem észre,hogy ez meg se történt..Zenét hallgattam,ültem és oldalra néztem,megjelent mellettem egy srác akinek a kinézetét de a hangját is feltudom idézni tisztán,sose láttam életemeben nézett rám és mondott valamit de mikor azon voltam,hogy megkérjem,hogy ismételje meg mert nem értem a zene miatt,eltűnt.. Nem drogozok és nem szedek semmilyen gyógyszert és nem is iszok

.

Máskot is volt,hogy stresszes és kimerült voltam de ilyen sose történt velem..

2016. ápr. 26. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor most is stresszes és kimerült vagy? Esetleg nem szoktál aludni mostanában?Ezektől előfordulhat.Bár az érdekes, hogy az idegen srácon meg sem lepődtél.Régebben sem szedtél , ittál seemmit?
2016. ápr. 26. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem lepődtél meg a srác láttán? Természetesnek vetted, hogy ott van?

Biztos, hogy nem történt meg?

Ittál mostanában nagy mennyiségű alkoholt?

Volt valaha alvási rendellenességed? Pl.: narkolepszia, enyhe alvásparalízis, insomnia?

2016. ápr. 26. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem lepődtem tényleg meg a srácon..Aludmi tudok mostanság ugyahogy..De régen se drogoztam és utoljára két hónapja.ittam két pohár vodka narancsot..Nem volt régen semmilyen problémám..
2016. ápr. 26. 12:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Stresszes is vagyok meg.kimerült.is ugy ahogy..
2016. ápr. 26. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Teljesen egyedul vagyok itthon szoval kizart dolog,hogy megtortenhetett volna ezaz egesz..
2016. ápr. 26. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Nem aludtál el véletlen? Nekem nagyon tudatos ébredéshez hasonlít. Ez olyan, hogy lefekszel kicsit, becsukod a szemed, majd felkelsz és azt hiszed, hogy fent vagy (de még mindig alszol), de pontosan úgy folytatod a napot, mint mikor abbahagytad. Ekkor láthattad apudat, majd felkeltél és láttad a srácod. Na az lehetett egy alvásparalízis.

Amikor láttad a srácot, nem éreztél kis lidércnyomást, fojtogató érzést? Esetleg félelemérzeted volt-e?

2016. ápr. 26. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Amikor fáradt az ember, de nem szívesen szundikálna el, de egy időre elszundikál, az agy gyakran megtéveszti az alvó személyt, hogy fönt van, mivel az agy tudja, hogy aludni kellene, mert kifáradt, ezért bead egy kamu "folytatást", hogy ott folytasd a napod, ahol abbahagytad alvás előtt. Ilyenkor az ember bármit álmodhat, hiszen az alvó személy nincs tisztában azzal, hogy alszik, de az álom rövidsége miatt gyakori az alvásparalízis fellépése. Ez az a jelenség, amikor az agyad készen áll az ébrenlétre, mert kipihente magát, a tested viszont belemerült az alfa, álom szintbe, vagyis alszik a tested. Felborul az agy és a test közötti egyensúly, ennek következtében az agy azt hiszi, hogy még mindig alszol és álomképeket vetít ki. Ez az a hallucináció, amiről beszélhettél. Ilyenkor a testedet nem tudod megmozdítani, de a megszokott mozdulatok elvégzésekor (amit nem végzel el,mert bénult vagy) úgy érzed, hogy valóban megmozgattad azt a testrészedet, amit meg akartál. Az a srác, akit láthattál egy álombeli kivetülés lehetett, az alvásparalízis egyik velejárója, és ez nem drogok hatására jön elő, nem kizárólak alkohol fogyasztás hatására, hanem minden ember megtapasztalja életében többször is.
2016. ápr. 26. 12:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem aludtam el.. Nem ereztem.semmi rosszat..olyan olyan.valosag hu volt el se gondolkoztam,hogy ezt csak hallucinallom..
2016. ápr. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!