Van ilyen? Hozzászoktam a "pörgéshez"?
Figyelt kérdés
Nem rég volt a tavaszi szünet, 7 napos volt. Egyik éjjel sem tudtam elaludni éjfél előtt. (Pedig 9-kor már néha megyek 10-kor meg már alszok) Most elkezdődött a suli és újra "rendesen" alszok.
Reggel hatkor szoktam kelni minimum négyig suliban vagyok tanulok még néha délután beszélgetek majd szakkör. Utánna itthon tanulok. De ilyenkor sem vagyok fáradt igazából.
Szóval van ilyen? Hozzászoktam vagy csak egy véletlen volt, hogy pont Szünetben nem tudtam elaludni? (Szünetben igazából csak segítettem, takarítottam,telóztam naggyából ...ennyit csináltam)
2016. ápr. 24. 16:41
1/1 anonim válasza:
Ugyanakkor is keltél a szünetben, mintha suliban lettél volna? 2 napos hétvége nem szokott bekavarni de egy hét az sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!