Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet nem veleszületett,...

Mitől lehet nem veleszületett, hanem szerzett csípőficam?

Figyelt kérdés
A balesetek, és magasról leesés kivételével. Most lettem rá figyelmes, 6 hónapja voltunk orvosivizsgán és akkor semmi sem volt... Orvosnál is már voltam, ő azt mondta nem nagy valami, ne idegeskedjek... Tanulok zongorázni és talán a sok ülés miatt kialakulhat, vagy edzés miatt? Ha tükör elé állok igen zavaró tud lenni, a jobb csípőm felett a törzsemen van egy bemélyedés(talán hivjak úgy is hogy karcsúság) míg a bal oldalon a törzsemen ez nincs, hanem tök egyenes... Mit tudok tenni? Vagy az előző két dolog kiválthat ilyen fajta csipőficamot?

2016. ápr. 24. 11:47
 1/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok...
2016. ápr. 24. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem azon kell agyalni, mitől keletkezett, hanem valamit tenni a megszüntetéséért.

Több lehetőséged is van.

Vagy végigjárod a egészségügy kínálta torúrát, vagy választod az egyszerűbb, kényelmesebb megoldást ehez hasonló címeken:

[link] Dr. Eőry Ajándok

[link]

[link]

stb.,stb.

2016. ápr. 24. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:
De azon is kell agyalnom mitől keletkezett, mert fényt szeretnék deríteni arra a dologra amit helytelenül végzek, mert ha helyrehozom mit sem ér ha visszajön a ficam...
2016. ápr. 24. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedveském, az egy másodrangú dolog. Majd a kivizsgálás után a szakértő megmondja, ha annyira izgat. A legfőbb dolog, hogy hozza rendbe és hogy kövesd az utasításait.

Ha kapásbol nem tudod megállapítani az okot, akkor azon kár töprengeni. Valami hasznosabbat csinálj.

2016. ápr. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!