Ereztem, hogy valami fura van az orronmal. Kifujtam, nem erosen es verzett. Csak úgy. Soha nem volt ilyen. Anyukamhoz atmentem megmondani, kerdezte mennyire verzett? Mit tegyek tobbi lent
Figyelt kérdés
Mondtam h nem annyira de nem is keves..Anyam azt mondta h vigyem at a papirt..mondtam mar reg kidobtam.Erre azt mondta h ne hulyuljek azt hittem tenyleg verzik..mondtam neki h nem hiszi el(piciket duhosen)es kimentem utanam kiabalt h takarodjak vissza mit kepzelek k#rva fa#sszopo Rodhadek kolyok ugyanolyan mint az apja..Apam az volt de ha ideges ram mindug apamat mondja..most nem tudom mit idegeskedett azt mondta h takarodjak be a szobamba ki ne menjek onnan.(egyreszt ehes is vagyok(most tortent) es nen enged ki meg kakilni pisilni enni inni sehova...Kiabal velem stb..mit tegyek?2016. ápr. 21. 11:38
1/8 anonim válasza:
Mekkora kamu. Unatkozol a suliban, vagy mi van? Amúgy rák miatt vérezhet az orr.
2/8 A kérdező kommentje:
SZTED KAMU? AZ ILYENEK MIERT IRNAK-,- egyreszt itthon vagyok azert irok a szobambol h segitsetek,de te megegyszer ne irj...
2016. ápr. 21. 11:42
3/8 anonim válasza:
Ordíts ki az ablakon: "Segítsééég! Anyu nem enged kakilniii!"
4/8 A kérdező kommentje:
Na menj mar innen..Nem akarsz a helyzetembe lenni..Tobbiek?legyszi segitsetek..
2016. ápr. 21. 11:50
5/8 anonim válasza:
Mekkora kamu ez már. Ha tényleg valami egészségügyi problémád lenne, akkor a kérdés 90%-a nem azt boncolgatná, hogy anyád ezt meg azt káromkodta, meg apád így meg úgy.
6/8 A kérdező kommentje:
Te mar csak tudod milyen az ha vki lelki problemakkal kuzd..de komolyan normalis valaszt
2016. ápr. 21. 11:53
7/8 anonim válasza:
Néha mindenkinek vérzik az orra, talán erősen fújtadm ha már elállt, akkor semmi gond.
8/8 A kérdező kommentje:
Elotte verzett mert azert fujtam ki mert folyt..amugy meg már kibekultem,megbeszeltem a dolgokat..
2016. ápr. 21. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!