Mitől lehet ez? Pár napja, az amúgy közepes barna arcbőrömön lett egy fehéres volt, vagyis ilyen fehér és barna foltosan néz ki.
Figyelt kérdés
Szoláriumban nem voltam, napon se túl sokat, igaz h alapozot használok, de régebben is használtam, és nem volt ilyen, a napsütésre se reagálok erősen, mert szinte soha nem égtem még le.2010. ápr. 6. 18:53
1/1 anonim válasza:
Ezt pedig napgombának hívják, ami anapsütéstől jön ki. Bárkinek, bármikor és bárhol. Lányomnak is volt az arcán, gyógyszertárban két fajta lemosót adtak neki, ami szépen elmulasztotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!