Mit ajánlotok amitől gyorsabban nő a haj és szebb, erősebb lesz?
Nekem egy idősebb fodrász azt mondta heti 1 hajmosásnál több kifejezetten rosszat tesz neki. A haj meg olyan gyorsan zsírosodik amilyen gyakran mosod. Ez tényleg így van. Mikor 2 naponta mostam a hajam állandóan hullott de egy idő után másnap már zsíros volt. Mikor ide eljutottam azt mondtam befejeztem a sűrű hajmosást, száraz samponnal húztam ki az első pár hetet majd valóban beállt erre a hajam, nem zsírosodik csak utolsó napra. Azóta sokkal erősebb és gyorsabban nő.
Egyébként Garniert használok de szerintem teljesen mindegy.
Ja és balzsammal nem kenjük a haj tövét. Minél több kenceficét raksz rá, annál rosszabb lesz. Nem kell bedőlni a reklámoknak. A haj egészsége nem egyenes arányos azzal, hogy mennyi vackot kensz rá. Én régen ezt műveltem 2 naponta: sampon, balzsam, pakolás, hajvégápoló. Egyszer rohanva mostam hajat nem volt idő ezekre és komolyan mondom meglepődtem mennyivel könnyebb volt a hajam, mint szokott. Azóta el is hagytam mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!