Milyen a körzeti orvosod, éredemes váltani?
Hetek óta jártam az orvoshoz, panaszaimat nem vette komolyan. Két alkalommal írt ki antibiotikumot, vizsgálatokra nem utalt be, még a kérésem ellenére sem, mert kevés az orvos és sok a beteg. Azt mondta mire időpontott kapnék addigra jobban leszek csak szedjem az antiniotikumot (2*10,000ft probiutikummal)
Végül fizetős magánrendelésen megállapitották, hogy egy kő elzárta az epe vezetéket, és jövöhéten mütenek.
Mikor vissza mentem és KULTURÁLTAN elmondtam neki, annyit mondott - és most örül -
Szóhoz sem jutottam, engem még úgy neveltek, hogy tiszteljem az orvost, fürödjek meg és öltözzek fel szépen ha orvoshoz megyek, mindig adtam neki 1-2000ft ot, nem ellenkeztem ha valamit mondott.
Minden orvos ilyen, van értelme váltani? Egy másik kerületbe is betudok jelentkezni (nővéremhez) de ott jobb lesz az orvos vagy ez általános hozáállás?
Nővérem külföldön él, így nem tud véleményt mondani.
Én azért még tennék egy kört a betegjogi képviselőnél! Hisz nem végezte a munkáját, félrediagnosztizált vizsgálatok nélkül!
Párom háziorvosa is ilyen, mindenre 10 éve ugyanazt az antibiotikumot írja... miközben párom már csak rosszabbul van tőle, hiába szól, hogy nem jó. Akkor felír még egy dobozzal...
Amúgy érdemes megpróbálni a másikat. Nekem egy aranyos idősebb úr van, amikor először találkoztunk egyből elküldött vérvételre, vérnyomás, megnézte a torkom, súlyom, magasságom. Elbeszélgetett velem, pedig sokan járnak hozzá, de ő mindenkiről tudni akar mindent. Neki köszönhetem hogy kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van! Szubklinikus, szóval a legjobban kezelhető, de lehetett volna rosszabb is! Ha kell valami (kenőcs hegekre pl.) ír egyet, ha valami bevált akkor azt. Neten esetleg rákereshetsz a doki nevére, hogy milyen a szakterületén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!