Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitol verzik? SOS

Mitol verzik? SOS

Figyelt kérdés

Tudom rossz kategoria.

Tavaly junius 4.-en volt egy orrsoveny mutetem ami komplikacio nentes volt. Maga a mutet is meg a labadozas is.

De mostanaban kb 2 honapja neki allt verezni az orrom idoszakosan ( pl utoljara egy honapja verzett, de modt megint feszul es verzik, es faj ) es nagyon rosszul kapok azon az orromon levegot amerre ferdul a soveny.

Faj is, es olyan mintha jeges levegot szivnek be.

Mi ez?

Szerintetek menjek orvoshoz?

19/L

2016. ápr. 12. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, ha tudod, hogy rossz a kategória, akkor ne írd ide! Az egészségügyiben is hamar kapsz HASZNOS választ, ne aggódj.

Én jelentettem a kérdést.

2016. ápr. 12. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Gratulalok! Es akkor ettol most jobban alszol!?
2016. ápr. 12. 22:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Itt tuti!!hogy hamarabb kaptam volna valaszt. De kossz hogy ilyen rosszindulatu vagy. Nem egyszer elofordult hogy egeszseg kategoriaba feltettem egy fontos kerdest es egy valasz sem jott mert ott alig vannak.

De tenyleg koszi.

Ez legyen a legnagyobb oromod :)

2016. ápr. 12. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! :D Én jókat fogok aludni, ne aggódj. Nem csak engem zavar, hogy a szex kategóriát egyéb kategóriának akarják használni. Meg van mindennek a maga helye.

A te helyed ilyen problémával az orvosnál van. Egy kivizsgálra megéri elmenni.

2016. ápr. 12. 22:17
 5/5 anonim válasza:
lehet, hogy nem volt sikeres a műtét. mindenképp menj el orvoshoz, ne halogasd!
2016. ápr. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!