Ortopedian mit csinalnak?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok holnap utan megyek gerinc ferdullesel ortopediara.Nagyon felem mert szegyenlos vagyok (igen furdoruhaba is) nem vagyok se duci meg semmi csak rossh erzes.Es tudom hogy az orvosnak teljesen megszokott meg minden,de nekem nem:D.Szoval mennyire kell levetkozni?Es mit csinalnak? (Haziorvod mondta hovy lehet hogy rongentre is kell menni)2016. ápr. 12. 21:40
1/5 anonim válasza:
Nekem bugyira kellett levetkőznöm,előre kellett hajolni háttal a doktor úrnak, aztán elküldött röntgenre, visszamentünk, kielemezte a képet, aztán ennyi.
19/L
2/5 A kérdező kommentje:
Szia,koszi hogy valaszoltal
Es a melltartott is kotezo levenni?
Egyenlore nem tudom hogy az emberunk no lesz-e vagy ferfi de nekem ketto ugyanaz:D
Es tudom hogy minden nap latnak meztelen embereket,engem nem erdekell csak nagyon szegyelos vagyok
2016. ápr. 12. 21:50
3/5 anonim válasza:
Nekem is bugyira kellett, melltartó természetesen maradhat.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom😃
2016. ápr. 12. 22:06
5/5 anonim válasza:
Első vagyok,nekem nem maradhatott a melltartó sem, hiszen a csigolyám takarja a pánt, és ha arra kíváncsi a doktorúr, hogy van-e gerincferdülésem, akkor bizony az egész hátamat kell mutatnom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!