Hol tudok jó mell-leszorítót venni?
Inkább pántos érdekel, ezért nem akarok gyógyászatit, de más mell-leszorító módszer felé is nyitott vagyok. Utánaolvastam, de sportmelltartót ne tanácsoljatok, az nem szorítja le teljesen. Leírok még pár dolgot: -Nem érdekelnek a beszólogatások, hogy mennyire vagyok normális, pszichológus stb. Ha a kérdésre válaszoltok, nekem az a segítség.
-Nem érdekel, hogy káros és a káros következmények sem, az emberek jó része dohányzik, az is káros, és az is okoz tüdőbajt, mégsem kérdezik meg a normalitását.
-Igen meleg vagyok, azért kell.
-Nem kisebbé tenni akarom, hanem teljesen leszorítani, "eltüntetni". Egy lánynak sikerült már, szóval nem lehetetlen, de őt nem kérdezhetem meg, ő a suli "menő sráca".
Kérlek, hogy a kérdésre válaszoljatok, és ezeket vegyétek figyelembe. Köszönöm a segítségnyújtást, minden jó tanácsolót felpontozok. Utólag: fásli nem érdekel, mert nem pántos és macerás, az Ebayen meg nem jók a méretek, mind túl nagy, a kicsi meg semennyire nem jön rám, összevarrás nem segített)
Sziasztok, elnézést kicsit későn jövök.
Az 5. válszhoz lenne gy kérdézem, hogy pontosan hogyan értette azt, hogy menjünk el a készítőhöz? És hogy magyarországon van e ilyen bolt külön?
A másik kérdésem külön lenne, mégpedig, hogy láttam hogy páran a méretekről beszéltek, de a legtöbb oldal nem ír külon méretezést csak annyit, hogy 'kicsi'/'közepes'/'nagy', és hogy hogyan lehet meghatározni hogy nekem pontosan milyen kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!