Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol tudok jó mell-leszorítót...

Hol tudok jó mell-leszorítót venni?

Figyelt kérdés

Inkább pántos érdekel, ezért nem akarok gyógyászatit, de más mell-leszorító módszer felé is nyitott vagyok. Utánaolvastam, de sportmelltartót ne tanácsoljatok, az nem szorítja le teljesen. Leírok még pár dolgot: -Nem érdekelnek a beszólogatások, hogy mennyire vagyok normális, pszichológus stb. Ha a kérdésre válaszoltok, nekem az a segítség.

-Nem érdekel, hogy káros és a káros következmények sem, az emberek jó része dohányzik, az is káros, és az is okoz tüdőbajt, mégsem kérdezik meg a normalitását.

-Igen meleg vagyok, azért kell.

-Nem kisebbé tenni akarom, hanem teljesen leszorítani, "eltüntetni". Egy lánynak sikerült már, szóval nem lehetetlen, de őt nem kérdezhetem meg, ő a suli "menő sráca".

Kérlek, hogy a kérdésre válaszoljatok, és ezeket vegyétek figyelembe. Köszönöm a segítségnyújtást, minden jó tanácsolót felpontozok. Utólag: fásli nem érdekel, mert nem pántos és macerás, az Ebayen meg nem jók a méretek, mind túl nagy, a kicsi meg semennyire nem jön rám, összevarrás nem segített)

#mell #lekötés #mell-leszorító #leszorítás #mellkas-szorító #tomboy binder #mell lekötés
2016. ápr. 12. 20:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
84%
Lehet hogy egy kicsit későn válaszolok de nekem nem rég jött meg az első leszorítóm, az AliExpress ről rendeltem. Szerintem nem volt vészes az ára és én nagyon jónak találom. Pántja is van és vannak nagy méretek, az én hátam is elég széles de simán találtam olyat ami jó rám. Szerintem király anyaga van és jól végzi a dolgát
2021. jan. 10. 10:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
NE rendeljetek eBayről meg egyéb kínai eladóktól bindert! Nem megfelelő anyagból készítik őket, így nem elég rugalmasak, ráadásul ami oldalt kapcsos, az még pluszban rosszul is szorít, mármint nem egyenlő nyomást ad a jobb és a bal oldalon, ami nagyon káros. Hosszú távon tönkreteszi a szöveteiteket, és ha esetleg mellkasműtétet szeretnétek a jövőben, annak is sokkal csúnyább és/vagy problémásabb lesz az eredménye, ha előtte rendszeresen rossz minőségű bindert hordtatok. Elhiszem, hogy csábítóan hangzik a pár dolláros ár, de higgyétek el, magatoknak tesztek vele szívességet, ha inkább gyűjtötök egy biztonságos és jó minőségű márkára. Én GC2B-t használok, nagyon elégedett vagyok vele, de jó termékei vannak pl. az Underworksnek is. Igen, tudom, hogy nagyon drágák, de a biztonságotok megér ennyit. Az meg csak plusz etikai dolog, hogy pl. a GC2B tulajdonosai transznemű személyek, és rendszeresen adományoznak rászorulóknak bindereket, így közvetve a transz közösséget is támogatjátok vele, ha náluk vásároltok.
2021. febr. 23. 22:38
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok, elnézést kicsit későn jövök.

Az 5. válszhoz lenne gy kérdézem, hogy pontosan hogyan értette azt, hogy menjünk el a készítőhöz? És hogy magyarországon van e ilyen bolt külön?

A másik kérdésem külön lenne, mégpedig, hogy láttam hogy páran a méretekről beszéltek, de a legtöbb oldal nem ír külon méretezést csak annyit, hogy 'kicsi'/'közepes'/'nagy', és hogy hogyan lehet meghatározni hogy nekem pontosan milyen kell?

2023. márc. 11. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!