Tompítva hallok vagy nem is tudom? ( Többi lent. )
Figyelt kérdés
Pár napja megfáztam és tegnap óta ilyen furcsán hallok. Mintha tompítva lenne a fülem vagy nem is tudom. Néha nem érdekel nagyon vagy megszokom de néha igy rádöbbenek és nagyon rossz. Halkabban is hallom a zenéket. Lehet csak beképzelem?2016. ápr. 10. 21:42
1/1 anonim válasza:
Megfázás okaozhat ilyen tüneteket. Nekem is volt: Tavaszal mentem hallásvizsgálatra és meg voltam fázva. Az eredmény persze az lett, hogy 8khz felett nagyon keveset hallok ami persze szerintem már akkor baromság volt mivel simán hallottam a zenében a magasakat. Jelenleg boldogan zenélek és simán hallok 18khz-ig (ugyanis eddig bírják a legjobb hangfalaim) de szerintem felette is. A hallásomra nagyon vigyázok azóta. Beszereztem egy Alpine Music safe pro füldugót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!